Főoldal Szállítási feltételek

 

Rendelését Budapestre 24, vidékre 48 órán belül kiszállítjuk. A péntek 12 óra után leadott rendeléseket vidéken a következő kedden tudjuk kiszállítani. Sürgős rendelés esetén kérjük, lépjen velünk közvetlenül kapcsolatba!

Vidéki rendelés esetén javasoljuk, hogy olyan szállítási címet szíveskedjen megadni, ahol napközben át tudja venni a csomagot. Budapesten személyes egyeztetés szerinti időpontban szállítunk. A megrendelt árut nem szükséges személyesen átvennie, de azt csak 18 éven felüli személynek áll módunkban átadni.

 

Szállítási költségek

Budapesten belül a szállítás alapára 2.800 Ft rendelésenként.  50.000 forintos vagy annál nagyobb értékű vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

Vidékre 

Vidéki szállítás esetén a költségek a csomag súlyától és a szállítás távolságától függnek, ezért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, hogy megtaláljuk az optimális megoldást. 12 palack felett egyéni egyeztetés szerint kedvezményes szállítást biztosítunk, a rendelés értékének függvényében. Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!

Egyéni egyeztetés szerint lehetőség van a termékek személyes elhozatalára is.

 

Személyes átvétel

Egyeztetett időpontban a XIII. ker. Visegrádi u 33b alatti raktárunkban, ill. nyitvatartási időben (K-Szo 17h-24h között) a Carpe Diem Borbárban (1055 Budapest Zoltán u. 9.)


Meghiúsult átadás

Ha a budapesti  házhozszállítás meghiúsul, munkatársunk egy alkalommal megkísérel Önnel új átadási időpontban megállapodni. Az ekkor választott új időpontban a házhozszállítást ismét megkíséreljük. A második szállítási kísérletért  1000 Ft felárat számítunk fel.  Ha a kapcsolatot nem sikerül felvennünk, a rendelést tárgytalannak tekintjük és ha már kifizette a vételárat, azt a szállítási költség levonásával a megadott lakossági folyó-, illetve bankszámlaszámra visszautaljuk.