Főoldal Tudnivalók Tudnivalók Szállítási feltételek
Szállítási feltételek Nyomtatás E-mail

 

A megrendeléseket a FoxPost rendszerén keresztül küldjük ki, a megrendelést követő 48 órán belül. A péntek 12 óra után leadott rendeléseket vidéken a következő hétfőn adjuk feltudjuk kiszállítani. Sürgős rendelés esetén kérjük, lépjen velünk közvetlenül kapcsolatba!

Vidéki rendelés esetén javasoljuk, hogy olyan szállítási címet szíveskedjen megadni, ahol napközben át tudja venni a csomagot. A megrendelt árut nem szükséges személyesen átvennie, de azt csak 18 éven felüli személynek áll módunkban átadni.

A FoxPost-os kiszállítású megrendeléseket előre utalással szükséges rendezni, cégünk (Ecologic Consulting Kft) az UniCredit Banknál vezetett 10918001-00000057-03120002 számú bankszámlájára

 

Szállítási költségek

Mind Budapesten belül mind vidékre a FoxPost rendszerén keresztül küldjük ki a megrendelt borokat, max 6 palackot (ez a FoxPost automaták max. befogadó mérete) A csomagküldés díja: automatába 800 Ft, címreküldés eseténe 3200 Ft.

50.000 forintos vagy annál nagyobb értékű vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

Egyéni egyeztetés szerint lehetőség van a termékek személyes elhozatalára is.

 

 

Személyes átvétel

Egyeztetett időpontban a XIII. ker. Kresz G. u 18. sz. alatti raktárunkban, - itt kártyás fizetés is lehetséges - ill. nyitvatartási időben a Carpe Diem Borbárban (1055 Budapest Zoltán u. 9.)